Mors farserede peberfrugter
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : jannie Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C.
Skær en skive af peberfrugten, hvor stilken sidder. Skær frøstolen og skillevægge ud. Fjern kernerne. Ælt hakket kød med æg, vand løg, hvidløg og champignon samt salt og peber. Skær en meget tynd skive af den anden ende af peberfrugten, højst 1-2 mm tyk, så frugten kan stå. Smør et ildfast fad godt. Fordel farsen i peberfrugterne, og tryk den godt ned i alle hjørnerne. Fyld så meget fars i, at den ender i en top. Drys lidt rasp og læg en smørklat på hver. Sæt peberfrugterne i fadet. Skær tomaterne lidt itu og hæld dem med væde udenom peberfrugterne. Drys lidt salt over. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200grader C i ¾ -1 time. Dryp af og til med tomatsaften. Serveres med rispilaff og flutes. |
|
Opskriften er vist 34023 gange,
og udskrevet 905 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Ole4 - 2021-02-16 22:44:14 meget lækker Ljunggren - 2017-04-10 18:42:32 Nu er den prøvet og den er ikke lækker! Trine - 2008-02-25 15:51:41 Har man ikke prøvet denne ret - skal SKAL man! Den er genial og alle kan lide den, peberfrugterne kan godt blive bløde og er man ikke til bløde grønsager kan man bruge små ovnfaste skåle =) Bon apettit.. Claus - 2007-08-25 09:40:29 Du burde vist angive "God mad, let at lave" som kilde, for en ligner opskriften der fra til en forveksling. Og jeg har tænkt mig at lave dem i aften :) husmoderen - 2005-01-01 01:01:01 Har lavet retten en gang til - denne gang med 100 g god "grofthakket" fetaost i farsen. Det fik farsen meget mere karakter af. Skøn ret :o) Kogekonerne - 2005-01-01 01:01:01 Det er bare MUUUUUUUUUUUUMMSSSSS *GG* Elsker dem. Man kan, hvis der ikke er nok pebere, komme resten af farsen i små skåle(som tåler ovn) June - 2005-01-01 01:01:01 Glimrende ret. Man behøver ikke smøre det ovnfaste fad. Fyldet er måske lidt ferskt, men et hit hos barnet. Jeg prøver nok at komme fetatern eller lidt pikant-flødeost i næste gang. simone - 2005-01-01 01:01:01 det er da min yndlingsret!!! det smager SÅ godt!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne