Dampede muslinger med hvidløgstoast
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt : |
|
|
Muslingerne skal ved indkøb være friske, det vil sige, at de skal være lukkede og lugte friske.
De skrubbes og vaskes omhyggeligt i koldt vand. Kommes i en kasserolle, hvori der er smeltet smør og heri er der sauteret de finthakkede urter. Hvidvinen og fiskefonden kommes på og det koger i ca. 2-3 min. Muslingerne kommes på og de dampes i ca.5-8 minutter under låg til de er godt åbne. Det grov- hakkede persille kommes over. Muslingerne serveres meget varme med suppen på. Afskorpet brød smøres med smør, der er smagt til med salt, hvidløg og persille. Dette sættes i ovn og ristes. |
|
Opskriften er vist 18000 gange,
og udskrevet 588 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jan Bijl - 2009-10-11 08:02:28 2 Kilo muslinger til 4 personer er meget i underkanten som hovedret, især hvis man køber Limfjordsmuslinger som er mindre end importerede fra fx Holland. Efter jeg har købt muslinger lægger jeg dem 24 timer i KOLD saltvand, så muslingerne suger vand til sig. Recepten er ok, men jeg putter muslinger fra starten i en stor gryde, tilføjes peber og salt + ovennævnte ingredienser. 1 Til 2 dl. øl hældes over men INGEN vand. Koges i vandet som muslingerne har optaget i døgnets løb. Saften skal koges 3 x op, så den bobler op til låget. Evt lukkede muslinger efter kogning må ikke spises. Dyp muslinger i hjemmelavet dressing: dyonsennep blandet med eddike og lidt mayonaise efter smag. Oprindelsesland: Holland. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne