Kaiserschmarn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Bland dejen (smør, sukker, æg, mel, vanillesukker og mælk) sammen og kom den på en varm pande. Drys rosinerne på og vend den, når den er gylden. Når den anden side også er gylden rives dejen i små stykker og serveres varmt.
|
|
Opskriften er vist 18922 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (30 stemmer) |
|
Kommentarer christel - 2008-02-25 17:41:53 hvor meget mælk igen?? mig - 2005-01-01 01:01:01 Kan ikke laves bedre end i østrig! dieter müller - 2005-01-01 01:01:01 schmecht wunderbar... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne