Grillet Victoriafisk med safran-tomatsalsa
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Fisken grilles til den stadig er saftig i midten.
Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes og tomatkødet skæres i små tern. Røres sammen med finthakket løg, safran, citronsaft, olie, salt, peber og estragon. Anrettes med salsaen omkring og med krydderurter på toppen |
|
Opskriften er vist 15270 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Andersen - 2005-01-01 01:01:01 Vælg store tomater, og brug lidt mindre citronsaft. pensel evt fisken med olivenolie og krydder med salt, knust røde og grønnne peberkorn - drys evt. med tørret dild. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne