Kantarelsovs
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kantarellerne børstes rene og sauteres i lidt smør med de hakkede skalotteløg og koges ind med piskefløde, smages til med salt og friskkværnet hvid peber.
Tips: hvis kantarellerne er meget beskidte, kan de skylles kort i koldt vand, men så er det meget vigtigt, at de tørres i et viskestykke og bagefter stilles et tørt sted med et nyt tørt viskestykke til næste dag |
|
Opskriften er vist 65960 gange,
og udskrevet 1391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2020-08-05 18:49:24 Det er en skøn sovs, når jeg har været i skoven og hentet 1 til 2 kilo en dejlig eftermiddag.. resten i fryseren indkogt med piskefløde.. så er der til lang tid. Muuuuums Michala - 2010-10-22 18:45:44 Det kan du godt, men det smager ikke specielt godt :D tror jeg anonym - 2008-01-05 17:37:39 kan jeg bruge kantareller fra dåse??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne