Kantarelsovs

Kantarelsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kantarelsovs, billede 4 Kantarelsovs, billede 1 Kantarelsovs, billede 2 Kantarelsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kantareller, friske
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Kantarellerne børstes rene og sauteres i lidt smør med de hakkede skalotteløg og koges ind med piskefløde, smages til med salt og friskkværnet hvid peber.

Tips:

hvis kantarellerne er meget beskidte, kan de skylles kort i koldt vand, men så er det meget vigtigt, at de tørres i et viskestykke og bagefter stilles et tørt sted med et nyt tørt viskestykke til næste dag





karakterer:
Opskriften er vist 65960 gange,
og udskrevet 1391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5368 (1278 kcal)
KJ pr. Pers. 1342 (319 kcal)
Vægt ialt 825 gram
Vægt pr. Pers. 206 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 650 KJ (154 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-08-05 18:49:24
Det er en skøn sovs, når jeg har været i skoven og hentet 1 til 2 kilo en dejlig eftermiddag.. resten i fryseren indkogt med piskefløde.. så er der til lang tid. Muuuuums

  -   2010-10-22 18:45:44
Det kan du godt, men det smager ikke specielt godt :D tror jeg

  -   2008-01-05 17:37:39
kan jeg bruge kantareller fra dåse???