Sellerisovs

Sellerisovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
3 spsk.hvedemel
6 dl.kogevand fra Kødboller
 salt
 peber
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
400 g.selleri
200 g.porrer
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
 
Opskrift:
Smelt smørret, og rør melet i. Svits opbagningen i ca. 1 min. Tilsæt kogevandet lidt ad gangen, og pisk sovsen igennem. Smag til med salt, peber og muskat. Skræl sellerien, og skær den i små terninger. Flæk og skyl porrerne, og skær dem i tynde skiver. Læg selleristykker og porrer i sovsen, og kog dem møre, ca. 5 min. Læg bollerne i, og varm retten igennem.

Serveres til kartofler og kødboller.





karakterer:
Opskriften er vist 23712 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu