Wienerstang med makronmasse
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se fremgangsmåde på wienerbrødsdej her:
Makronmasse: Bland mandler, flormelis og så meget let pisket æggehvide, at det bliver en smidig, men fast masse. Rul den færdige wienerbrødsdej ud til en aflang kage ca 30x40 cm. som så deles i 2 stænger på langs. Fordel fyldet midt ned langs kagen. Skær med kagesport dybe flige ind i dejens langsider med 3 cm mellemrum. Der skæres næsten ind til fyldet. Læg derefter dejstrimler i siksak over fyldet. Stil kagen til hævning ca. 20 minutter. Smør den med sammenpisket æg og bag den i ovnen ved 250 grader C. Alm. ovn i ca. 15 minutter. Pynt med glasur når kagen er afsvalet. |
|
Opskriften er vist 48110 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Benjamin og stefan - 2012-05-14 11:40:21 en dejlig wienerstang, med dejlig aroma og en fantastisk smag! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne