Safiva
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til dejen æltes sammen.
Når dejen er æltet deles den i 4 - 5 runde kugler, der pakkes ind i husholdningsfilm og dækkes af et håndklæde. Når dejen har hævet, rulles den ud og dejen stikkes ud i små cirkler på ca. 10 cm. i diameter. Fyldet blandes i hånden. Der sættes ½ skefuld fyld på hver dejcirkel. Dejen foldes omkring fyldet, så de ligner små pakker og dejen trykkes godt sammen. Pensles godt med olie. De små brød sættes på et stykke velsmurt bagepapir. Bages ved høj varme til de er lysebrune. Tips: 1 portion giver ca. 120 stk. |
|
Opskriften er vist 5145 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne