Safiva

Safiva, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej
2 kg.Amo mel
2 posertørgær
2 æg
 dl.olie (planteolie)
1 l.lun mælk
 
 Fyld:
5 løg hakkes i food-processor.
1 kg.tomater skæres i små stykker
1 kg.hakket lammekød
 lidt olie
 Krydres med fint salt efter behov
0.5 tsk.peber
1 tsk.kanel
 
Opskrift:
Ingredienserne til dejen æltes sammen.

Når dejen er æltet deles den i 4 - 5 runde kugler, der pakkes ind i husholdningsfilm og dækkes af et håndklæde.

Når dejen har hævet, rulles den ud og dejen stikkes ud i små cirkler på ca. 10 cm. i diameter.

Fyldet blandes i hånden. Der sættes ½ skefuld fyld på hver dejcirkel.

Dejen foldes omkring fyldet, så de ligner små pakker og dejen trykkes godt sammen. Pensles godt med olie. De små brød sættes på et stykke velsmurt bagepapir. Bages ved høj varme til de er lysebrune.

Tips:

1 portion giver ca. 120 stk.





karakterer:
Opskriften er vist 5145 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu