Græsk Påskebrød

Græsk Påskebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.gær
 dl.kærnemælk
1 spsk.olie
1 spsk.salt
1 tsk.gurkemeje
 dl.mel
4 æg
1 æg til pensling
 
 
Opskrift:
Smuldr gæren. Rør den ud i kærnemælken. Tilsæt olien, gurkemejen, saltet og ¾ af melet. Slå dejen godt sammen. Stil den til hævning på et lunt sted med et klæde over i ca. ½ time. Ælt resten af melet i dejen. Slå dejen ud til et rundt brød. Sæt de hele æg i dejen. Lad brødet efterhæve i ca. 1 time og pensl det med æg. Sæt brødet i kold ovn. Bag brødet i ca. 35 min. ved 200°. Sluk for ovnen og lad brødet stå i ovnen 5-10 min. Æggene skal kun betragtes som pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 21211 gange,
og udskrevet 487 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-09 09:22:11
den er god

  -   2010-03-31 16:31:06
Hvis der ikke stå andet, må det jo være hvedemel.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvilke type mel anvendes ???

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvilke type mel anvendes