Græsk Påskebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren. Rør den ud i kærnemælken. Tilsæt olien, gurkemejen, saltet og ¾ af melet. Slå dejen godt sammen. Stil den til hævning på et lunt sted med et klæde over i ca. ½ time. Ælt resten af melet i dejen. Slå dejen ud til et rundt brød. Sæt de hele æg i dejen. Lad brødet efterhæve i ca. 1 time og pensl det med æg. Sæt brødet i kold ovn. Bag brødet i ca. 35 min. ved 200°. Sluk for ovnen og lad brødet stå i ovnen 5-10 min. Æggene skal kun betragtes som pynt.
|
|
Opskriften er vist 21211 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-09 09:22:11 den er god anonym - 2010-03-31 16:31:06 Hvis der ikke stå andet, må det jo være hvedemel. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvilke type mel anvendes ??? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvilke type mel anvendes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne