Kartoffelmos med valnødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler koges, vandet hældes fra og kartoflerne moses godt. Røres sammen med presset hvidløg, fedtstof, udblød brød, mælk, krydderier og hakket valnøddekerner, tilsæt eventuelt mere væske. Smage til serveres rygende varm med marinerede rødbeder.
|
|
Opskriften er vist 15795 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Bibelot - 2007-08-02 17:07:37 Husk rødbeder som tilbehør. Det er perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne