Kartoffelmos med valnødder

Kartoffelmos med valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler
2-3 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie eller smør
 havsalt
 friskkværnet peber
½ dl.hakket valnøddekerner
1-2 dl.mælk - skummet
1 skivelandbrød uden skorpe
 Landbrød udblødes i mælken
 
Opskrift:
Kartofler koges, vandet hældes fra og kartoflerne moses godt. Røres sammen med presset hvidløg, fedtstof, udblød brød, mælk, kryd­derier og hakket valnøddekerner, tilsæt eventuelt mere væske. Smage til serveres rygende varm med marinerede rødbeder.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kartoffelmos

karakterer:
Opskriften er vist 15689 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-02 17:07:37
Husk rødbeder som tilbehør. Det er perfekt.