Hvidkålssalat (Græsk)

Hvidkålssalat (Græsk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
½ lillehvidkål
1 rødløg
2 fedhvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
1 spsk.sesamfrø
10-15 sorte oliven
100 g.marineret gedefeta
2-3 spsk.olivenolie
2 spsk.citronsaft
 
 Drys:
 Tørret merian
 
 
Opskrift:
Grønsager og urter skylles. Hvidkål snittes meget fint. Rødløg skæres i tynde lange strimler. Hvidløg i tynde skiver. Bredbladet persille plukkes i små kviste, blade. Salaten blandes med løg, hvidløg, bredbladet persille, sesamfrø og oliven. Olivenolie og citronsaft hældes over, salaten vendes. Anrettes i stor dyb tallerken og pyntes med marineret gedefeta og drysses med tørret merian. Serveres med landbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 42438 gange,
og udskrevet 1329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-06 21:45:56
kanon salat selv uden oliven

  -   2007-01-27 08:43:40
Persille er en urt

  -   2007-01-14 11:57:42
Øhm ... "urterne skylles" og de eneste urter er tørret merian ? Det må vist være en fejl.

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker salat...jeg ristede dog sesamfrøene og dryssede dem OVER salaten !