Græsk tomat sovs [saltsa tomata]
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Skold tomaterne, flå dem og hak dem. Ophed olien i en kasserolle og svits hvidløgene og det hakkede løg. Fjern hvidløgene og tilsæt tomaterne og laurbærbladet. Efter en times tid smages til med salt og peber. Er saucén for tyk, spædes den op - en tør hvidvin er bedst. Laurbærbladet fiskes også og saucén piskes jævn før den rundes af med en klump smør.
|
|
Opskriften er vist 17280 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne