Svinekam i oste-valnødesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gnides med salt, basilikum og peber og lægges i en lille bradepande.
Osten skæres i tynde skiver og smøres derefter på kødet.
Vand hældes ved og kødet stilles i ovnen ved 160 grader 1 ¼- 1½ time (kødtermometer skal vise 75-80 grader).
Skyen hældes i en gryde, evt. ost i bradepanden skal med. Skyen jævnes med maizena og tilsættes valnøddekerner. Serveres med Kartofler eller løse ris og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 7481 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne