Græsk farsbrød med feta
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låg på og kog risene ved svag varme i 12 min Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu i 12 min
Farsbrød: Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte let afkølede ris. Fyld: Bland persille, hvidløg og løg sammen og smuldr osten heri. Smør et ovnfast fad og læg fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet og bag retten i ca. 60 min v. 200°. Tzatziki: Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketerningerne heri. Stil salaten koldt indtil servering. |
|
Opskriften er vist 51541 gange,
og udskrevet 898 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-01-28 10:20:26 Vi har på billedet valgt at blande fyldet i farsen da det ellers vil være meget svært at skære pæne skiver af farsbrødet, som tilbehør kunne bruges ovnbage kartoffelbåde fie - 2009-06-26 11:34:08 koriander puter de udlandske nomælt i græskfarsbrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne