Græsk brød

Græsk brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Pizzamel

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :     
Græsk brød, billede 4 Græsk brød, billede 1 Græsk brød, billede 2 Græsk brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl.vand
30 g.gær
3 spsk.olivenolie
1 tsk.salt
1 lilleæg
300 g.pizzamel
200 g.hvedemel
 
 Fyld:
50 g.soltørrede sorte oliven med sten
100 g.fetaost
 
Opskrift:
Rør gær og lunkent vand sammen i en skål. Tilsæt olie, salt, æg, pizzamel og det meste af hvedemelet. Ælt resten af melet i dejen, så den bliver blank og smidig. Lad den hæve lunt og tildækket cirka en 1½ time.

Ælt dejen let igennem og rul den ud med kagerullen i et stort rektangel. Tag sten ud af oliven og skær dem i mindre stykker. Læg oliven og smuldret feta i en stribe midt på dejen. Rul dejen sammen på langs ligesom en roulade og form den som en snegl på bagepladen.

Lad brødet efterhæve cirka 30 minutter på bagepladen. Drys mel over og bag brødet 35-40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på nederste rille i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 56836 gange,
og udskrevet 1532 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-25 21:43:09
I stedet for soltørrede tomater, så brug frisk rosmarin! Det er et HIT !

  -   2009-04-03 14:23:17
Jeg syntes det er et rigtig godt brød. mine børnebørn har meget glæde af brødet, som jeg plejer at bage når de kommer på besøg.

  -   2007-03-05 17:06:49
Super.

  -   2007-03-05 17:05:40
Det smager godt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager ikke godt