Græsk brød
Hovedingrediens : Mel - Pizzamel Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gær og lunkent vand sammen i en skål.
Tilsæt olie, salt, æg, pizzamel og det meste af hvedemelet. Ælt resten af melet i dejen, så den bliver blank og smidig. Lad den hæve lunt og tildækket cirka en 1½ time.
Ælt dejen let igennem og rul den ud med kagerullen i et stort rektangel. Tag sten ud af oliven og skær dem i mindre stykker. Læg oliven og smuldret feta i en stribe midt på dejen. Rul dejen sammen på langs ligesom en roulade og form den som en snegl på bagepladen. Lad brødet efterhæve cirka 30 minutter på bagepladen. Drys mel over og bag brødet 35-40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på nederste rille i ovnen. |
|
Opskriften er vist 56712 gange,
og udskrevet 1532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2009-09-25 21:43:09 I stedet for soltørrede tomater, så brug frisk rosmarin! Det er et HIT ! Margit Godballe. - 2009-04-03 14:23:17 Jeg syntes det er et rigtig godt brød. mine børnebørn har meget glæde af brødet, som jeg plejer at bage når de kommer på besøg. anonym - 2007-03-05 17:06:49 Super. Åse - 2007-03-05 17:05:40 Det smager godt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager ikke godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne