Hrivino Eksohiko

Hrivino Eksohiko, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :     

Ingredienser:
 Svinekød, Kalkunkød
3 dl.hvidvin
6 modne tomater
 smør/olie
1 løg
 Oliven
 paprika
 
Opskrift:
skær kødet i stykker og svits dem hurtigt lysebrune på stegepande. Smelt smør/Olie i gryde, lad løgene snurre klare. Krydr kødet med salt og paprika og kom det ned til løgene. Hæld hvidvinen i og lad det koge op. Dæmp for varmen og lad det stå og snurre et kvarters tid. Tilsæt de ituskårene tomater og lad det snurre yderligere i tyve minutter under låg. Kom oliven i og lad retten småkoge fem minutter til.

Serveres med nybagt landbrød og græske kartofler. Ris kan dog også bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 9136 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu