Hrivino Eksohiko
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
skær kødet i stykker og svits dem hurtigt lysebrune på stegepande. Smelt smør/Olie i gryde, lad løgene snurre klare. Krydr kødet med salt og paprika og kom det ned til løgene. Hæld hvidvinen i og lad det koge op. Dæmp for varmen og lad det stå og snurre et kvarters tid. Tilsæt de ituskårene tomater og lad det snurre yderligere i tyve minutter under låg. Kom oliven i og lad retten småkoge fem minutter til.
Serveres med nybagt landbrød og græske kartofler. Ris kan dog også bruges. |
|
Opskriften er vist 9136 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne