Grøn kartoffelsalat 05
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog de skrubbede kartofler i letsaltet vand og afkøl dem.
Halvér kartoflerne og læg dem i et stort fad sammen med gulerødder delt i kvarte, løg i pæne stykker og ærter. Rør creme fraiche, eddike og sukker sammen, smag til med salt og peber og kom det hen over salaten. Pynt med masser af frisk dild. |
|
Opskriften er vist 127219 gange,
og udskrevet 2087 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Steen - 2005-01-01 01:01:01 Er rigtig god med rå gulerødder Randi - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig kartoffelsalat meget frisk...Jeg koger aldrig gulerødderene de er mere friske når de er rå Lis - 2005-01-01 01:01:01 God til grillmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne