Foccacia
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bland gæren med vandet, sukker, salt og durumhvede og lad det forhæve ca. 30 minutter, til det begynder at boble. Tilsæt næsten alt hvedemelet og begynd at ælte dejen. Tag den ud på bordet og ælt mere mel i, dejen skal være blød, og den skal æltes, til den er elastisk. Læg dejen i olieret skål - drej den rundt, så der kommer olie på alle sider og lad den hæve en time.
Rul dejen ud til en stor plade næsten på størrelse med bagepladen. Læg dejen over på pladen og pensl den med olivenolie. Efterhæv brødet en halv time. Drys salt og rosmarin over og lav nogle små fordybninger i dejen med tommelfingeren. Bag brødet midt i ovnen 20-25 minutter ved 225 grader, til det er gyldenbrunt.
|
|
Opskriften er vist 20874 gange,
og udskrevet 555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Raz - 2007-05-19 12:28:12 Virkeligt lækkert og brug endelig extra rosmarin på toppen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne