Muffins med majs og bacon
Hovedingrediens : Grøntsager - Majs Indsendt : Red : |
|
|
Steg baconskiverne til de er sprøde. Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. Gem fedtet. Smuldr baconskiverne og stil det til side. Bland hvedemel og majsmel, bagepulver, salt og baconstykkerne i en skål for sig. Pisk væde, æg, majskorn og baconfedt i en skål for sig. Bland tørt og vådt forsigtigt sammen og hæld dejen i 17 smurte linseforme.
Bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter på midterste rille. |
|
Opskriften er vist 15780 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2009-06-12 11:25:40 Har lige bagt dem og jeg er ikke overvældet begejstret. De er ok, men heller ikke mere. Jeg bagte kun 12 i stedet for 17 som der står i opskriften, og det var rigeligt. Mener ellers at jeg har fulgt opskriften, men de hævede slet ikke op. Desuden står der i opskriften, at der skal sukker i, men er ikke nævnt i beskrivelsen. Derudover står der 2 dl. væde - er det mon vand eller mælk. Jeg brugte vand - måske en fejl. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne