Skinkeculotte med sennep
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte Indsendt : Red : |
|
|
Brun culotten 2 min. i smør på en pande.
Smør den med sennep og estragon, vend den i stegesmørret og læg den i et ildfast fad. Sæt culotten i en kold ovn ved 160oC i ca. 1 time. Centrumtemperaturen bør være 65-70oC, hvis du bruger stegetermometer. Lad kødet hvile tildækket 20 min., inden det skæres i tynde skiver på tværs af muskeltrådene. Kartoffelsalat Kog de skrubbede kartofler i letsaltet vand og afkøl dem. Halvér kartoflerne og læg dem i et stort fad sammen med gulerødder delt i kvarte løg i pæne stykker og ærter. Rør creme fraiche, eddike og sukker sammen, smag til med salt og peber og kom det hen over salaten. Pynt med masser af frisk dild. |
|
Opskriften er vist 22066 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne