Madmuffins med tomat-, feta- og olivenfyld
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 250 grader.
Skyl og skær porren i strimler. Skær de soltørrede tomater i strimler. Dej: Bland mel, bagepulver, salt og smør i tynde skiver - gerne i en foodprocessor. Tilsæt mælken og saml hurtigt massen sammen til en dej. Rør porre, tomater, smuldret fetaost og skivede oliven i. Fordel dejen i en smurt muffinsforme med 12 eller 6 huller eller i papirsforme stillet på en plade. Kom ost på de enkelte muffins. Bages midt i ovnen i 15-20 minutter for store muffens og 12-15 minutter for normalstørrelse. Muffins skal afkøles lidt, inden de forsigtigt løsnes og serveres lune eller kolde til suppe, salat eller på udflugten |
|
Opskriften er vist 34586 gange,
og udskrevet 1169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Anja Ane - 2015-10-15 16:56:58 Jeg brugte lidt flere oliven og halv durum mel og halv hvedemel. Og halv vand og halv mælk (løb tør)Ammen fordælen de er gode. mette marie - 2014-10-23 15:47:15 Hold da helt op hvor er de bare fantastisk gode! Stort tak for den gode opskrift!! anonym - 2012-01-28 02:04:29 Jeg Tilføjede nogle flere oliven og tomater, da jeg godt kan lide at der er meget fyld i muffins'ne.. Men ellers er de lækre! Har lige lavet 100 stk:) Nina - 2010-01-05 14:45:28 Jeg forberedte dejen UDEN foodprocessor. Det krævede virkelig nogle armkræfter men de er det hele værd. MUMS MUMS MUMS. Var skeptisk hele vejen igennem med konsistens, ovnens grader, tiden og størrelsen, men er MEGA GLAD for at jeg tog chancen. Kan stærkt anbefales med et 10-tal Sanne - 2008-05-26 16:40:52 Mon ikke det skulle være soltørrede tomater i stedet for? Lyder ellers som meget lækre muffins! anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad er det med salami? det står der ikke noget om i opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne