Svinekam med grøn sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof.
Fedtsiden af kødet brunes først, kødet vendes og brunes på de andre sider.
Drysses med salt og peber.
Løgene skæres i kvarte og kommes i gryden sammen med krydderurter, citronskal og vand. Småsteger under låg ca. 50 min. Kødet tages op, skyen sies og kommes tilbage i gryden. Creme fraiche og maizena røres sammen og piskes i saucen. Varmes igennem, tilsættes hakkede urter og smages til med salt og peber. Serveres med Kartofler og grøn salat eller kinasalat. |
|
Opskriften er vist 9298 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne