Ovnbagt rødspætte med nye, sprøde grønsager
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Indsendt : |
|
|
Rens og skyl rødspætterne godt. Læg fiskene på en plade med bagepapir og drys dem med salt og peber. Bag fiskene midt i ovnen.
Nye, sprøde grønsager: Bring vand tilsat salt i en stor gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og uden låg i ca. 5 min. Tilsæt asparges og gulerødder og kog i yderligere ca. 2 min. Tilsæt sukkerærter og kog i ca. 1 min. Hæld grønsagerne til afdrypning i et dørslag. Kom dem tilbage i gryden og vend dem sammen med persille, salt og peber. Rør friskosten op, så den bliver blød og cremet. Ved serveringen: Fordel friskosten på de varme fisk og server dem sammen med grønsager og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 21981 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Snøft - 2016-04-06 00:16:54 Opskriften beskriver hvordan man tilbereder tilbehøret, men rødspætten?!? hvor længe? hvor varmt?? Det er da ikke en opskrift, men blot et tilbehørs forslag Ramsey - 2009-04-15 13:35:45 bacon gør denne ret fantastisk Mia - 2005-01-01 01:01:01 Emile, dit råd hjalp mig faktisk. Nu kan jeg igen , severé maden udsøgt til hele min familie :) Emile - 2005-01-01 01:01:01 Fisken bliver ret tør. Jeg lavede lidt sovs af grøntsagsvandet. Det hjalp lidt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne