Smørbirkes 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
De 150 g smør smuldres i melet. Salt og sukker tilsættes. Gæren røres ud i den lunkne mælk og blandes i melet. Dejen æltes godt sammen, inden den forhæves 20 min.
Udrulles i en aflang firkant på ca.20x50 cm. På den ene lange halvdel smøres derefter blødgjort smør. Den anden halvdel foldes over og bukkes lidt ind under den smurte halvdel, så der bliver "lukket". Pensles med sammenpisket æggehvide, drysses med birkes og skæres ud i trekanter. Bages i ovn ved 200' i ca. 15 min. Halveres og smøres med smør. |
|
Opskriften er vist 14088 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer signe - 2008-03-14 15:24:47 hvor mange smørbirgis bliver der i alt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne