Oksegullasch
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 117145 gange,
og udskrevet 3754 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Store Far - 2013-09-15 11:45:56 Der str i opskrften at mosen skal laves med håndmixer, dette vil jeg kraftigt fraråde, medmindre man kan lide tapetklister. Knofedt og en god moser er vejen frem ;-) Lis - 2012-12-01 14:28:41 Rigtig smagfuld ret. Brugte hakkede tomater med chile, kom yderliger et gl. hele champignon i og jævnede med Milda langtidsholdbart madlavningsfløde 4%. Sovsen er ikke for tyk med en enkelt dåse tomater, efter vores smag vil den blive for våd med 2 dåser. Som en tidligere har skrevet, man kan bruge det man har i køleskabet. Det er ikke sidste gange bruger denne opskrift. anonym - 2010-06-10 12:45:44 Det er for dyrt når man kun har 100 kr !!!! Jakob - 2010-02-24 11:00:47 Skal man tage kødet os eller kan man jævne det med kødet i eller er der en bedre måde (: Bent - 2010-02-22 13:11:42 som de andre kommentarer udtaler, er det en rigtig velsmagende ret. 10 min inden den skulle serveres kom jeg 2 dåser coctailpølser og en god del friske champignoner i. Jeg anvendte 2 kg. kartofler, men jeg brugte kun 1/4 l mælk - en halv liter ville være alt for meget, og næste gang jeg laver retten, vil jeg kun komme halvdelen af smørret i. Anja - 2008-12-08 17:23:10 Virkelig go´ opskrift. Jeg kom røde, grønne og gule peberfrugter i. Og Gulerødder. maria - 2007-09-20 18:09:36 smager fantastisk,vi tilføjede en håndfuld champignoner og en dåse cocktailpølser mums.... palmqvist2000 - 2007-08-01 12:54:59 På restaurant "U Svejku" i Prag fik vi denne ret serveret med Kartoffelknödeln. Nogen der har en god opskrift? Lille mor - 2005-01-01 01:01:01 alt afhæning af hvad jeg har i spiseskabet Lille mor - 2005-01-01 01:01:01 jeg bruger altid snack peber eller gul peber jennifer - 2005-01-01 01:01:01 er det rød eller grøn peberfrugt anonym - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god. Vi tilføjede en ekstra dåse flåede tomater, da sovsen ellers bliver meget tyk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne