Indbagt kalkunbryst

Indbagt kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Indbagt kalkunbryst, billede 4 Indbagt kalkunbryst, billede 1 Indbagt kalkunbryst, billede 2 Indbagt kalkunbryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 g.kalkunbryst (1 helt stykke)
 salt
 peber
 olie
1 rullefrossen butterdej
1 porre
1 løg
1 rød peberfrugt
100 g.flødeost
 paprika
 æggehvider til pensling
 
Opskrift:
Gnid kødstykket med salt og peber og brun det på alle sider i olie på pande eller i gryde. Tag det op og lad det svale.

Optø butterdejen og rul den ud.

Rør fintsnittet porrer, hakket løg og peberfrugt i flødeosten og smag det til. Fordel det på kødet, læg kødet på butterdejen og fold den sammen her om. Pensel med æggehvide. Dekorer bakken med overskydende dej, og bag den ved 200 grader C. alm. ovn bages i 1 time.

Serveres med smør vendt kartofler og en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 103631 gange,
og udskrevet 4639 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (88 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-24 17:26:10
Smager super, bruger dobbelt fyld ........men hvad med paprikaen .

  -   2009-11-21 19:44:13
Vi har aldrig rigtig syntes om kalkun, er lidt tør. Men denne opskrift er bare for god , er ikke tør og smager utrolig godt.

  -   2009-06-06 12:52:50
Brugte 1½ peberfrugt i de 3 farver (½ af hver) 2 løg og 1½ porre + 300gr Philidelfia ost hvidløg + chili , giver en superlækker smag

  -   2008-03-23 01:05:32
jeg brugte 200gr.flødeost-2porrer, 2 løg,2 rød peberfrugt serveret med smør vendt kartofler og taziki som tilbehør. ellers en rigtig god opskrift.

  -   2007-07-26 17:57:05
Rigtig god opskrift, kan anbefales. Men næste gang bruger vi lidt mere fyld !!!

  -   2007-02-09 21:00:08
Jeg brugte 200 g. flødeost, ellers virkeder det lidt vel tørt. (Brugte nu også næsten 12oo g. kød) Ellers en lækker opskrift, der gør kalkunkød spiseligt. Pers råd om stegetermometeret på 80 grader C, var perfekt!

  -   2005-01-01 01:01:01
Læg et stykke staniol over hvis butterdejen bliver for mørk, og brug gerne et stegetermometer, dette skal vise 80 grader C før det tages ud, og så hviler det lige 15 min inden der skæres af det. Jeg syntes det havde en fantastisk smag, og smeltede blot lidt smør til dyppelse.

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv også med hvidløgsost og bacon omkring kalkunbrystet

  -   2005-01-01 01:01:01
der kan bruges laks med rejer og stuvet spinat