Rødbedesuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grønstagerne svitses i smørret uden ar brune og koges møre i urtebouillon.
Suppen blendes. Serveres rygende varm med en klat creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 71163 gange,
og udskrevet 1688 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Claus B Henriksen - 2021-04-10 20:10:34 Jeg manglermål og vægt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne