Hønsefond
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : |
|
|
Bland alle ingredienserne i en gryde og varm langsomt op og lad det koge ca. 1 time. Passér suppen i en fin si eller et klæde og de har en fond. Ønskes en tykkere glace koges det hele endnu engang ind til det tyknes.
|
|
Opskriften er vist 24619 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne