Julekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne krydres med salt og peber og oregano.
Smør lidt sennep på den ene side af koteletten.
Rens grøntsagerne og snit dem meget fint. Læg grøntsager, svesker og kød på 4 stk. kraftig stanniol. Læg en kotelet oven på hver og luk stanniolen som i en pakke. Læg pakkerne i en bradepande og sæt den i ovnen. Steg ca. 35 min. ved 200 Grader. Ved servering åbnes pakkerne og pyntes med persille. |
|
Opskriften er vist 25025 gange,
og udskrevet 586 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer liveterskont - 2012-11-02 16:40:30 Jeg brunede koteletterne før de blev lagt i stanniol. Selleri havde jeg ingen af men kom løg på panden og svitsede og lagde over koteletterne. Svesker og persille undlod jeg. Til det lavde jeg en knorr favorit sovs. Det var nødvendig at hælde væsken fra stanniolen efter stegning men det var en fantastisk ret. anonym - 2011-11-03 15:01:46 Skal der slet ikke andet tilbehør til? ken - 2005-01-01 01:01:01 denne FANTASTISKE opskrift redede jule middagen for min søster og jeg under et julebesøg hos hende i usa, og er nu blevet tradition |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne