Mung bønne-dessert

Mung bønne-dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Mungbønne - Mungbønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.flækkede mungbønner
100 g.tørret kokos
1 æggeblomme
125 g.sukker
1.75 dl.vand
 
Opskrift:
Kom mungbønnerne i en gryde og dæk med et lag vand på 4 cm. Kog op og kog videre i 30-35 minutter ved middel varme, til bønnerne er fuldstændigt møre.

Dryp bønnerne omhyggeligt af, kom dem i en skål og mos dem fint. Tilsæt kokos og æggeblomme og bland det hele til en fast dej. Fordel dejen i valnøddestore kugler og form dem i æggefacon.

Kom sukker og vand i en gryde og varm langsomt op under omrøring, til sukkeret er opløst. Skru ned for blusset. Sænk omhyggeligt 1-2 boller ad gangen ned i sukkerlagen og kog dem forsigtigt i 2-3 minutter. Tag dem op med en hulske og læg dem på et serveringsfad. Når alle mungbønne-boller er kogt, øses lidt sukkerlage ud over dem på serveringsfadet.

Desserten skal være kold inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 11660 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu