Riskager i svøb

Riskager i svøb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Klatkager

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.rismel
 dl.sukker
6 dl.palmebladsjuice
150 g.udblødte gule mungbønner
2 spsk.vanillesukker
 dl.kokosmælk
3 spsk.sukker
1 knsp.salt
1 spsk.majsstivelse
2 spsk.olie
6 blancherede bananblade
2 spsk.ristede sesamfrø
 
Opskrift:
Bland rismel, 2 dl sukker og 5 dl juice og kog det til en dejagtig konsistens. I en anden gryde koges bønner med resten af sukkeret og vanille til en tilsvarende konsistens. Køl af og rul små mungbønneboller.

Pensl bananbladene md olie, læg rismelsdejen midt på bladene og mungbønneboller ovenpå og slut af med endnu et lag rismelsdej. Pak bananbladene omkring til små firkantede pakker og damp dem i 10 minutter.

Sauce:
Kog kokosmælk op, tilsæt sukker, salt og resten af juicen samt majsstivelse. Server riskager i svøb med kokossauce og ristede sesamfrø.





karakterer:
Opskriften er vist 20436 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu