Riskager i svøb
Hovedingrediens : Mel - Rismel Indsendt : |
|
|
Bland rismel, 2 dl sukker og 5 dl juice og kog det til en dejagtig konsistens. I en anden gryde koges bønner med resten af sukkeret og vanille til en tilsvarende konsistens. Køl af og rul små mungbønneboller.
Pensl bananbladene md olie, læg rismelsdejen midt på bladene og mungbønneboller ovenpå og slut af med endnu et lag rismelsdej. Pak bananbladene omkring til små firkantede pakker og damp dem i 10 minutter. Sauce: Kog kokosmælk op, tilsæt sukker, salt og resten af juicen samt majsstivelse. Server riskager i svøb med kokossauce og ristede sesamfrø. |
|
Opskriften er vist 20520 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne