Grønne mungbønner
Hovedingrediens : Bælgplanter - Mungbønne - Mungbønner Indsendt : Red : |
|
|
Hele grønne mungbønner skylles og kommes i en gryde med vand og koges i 15 minutter.
Fintskåret gulerod og rosiner tilsættes og retten koger endnu 15 minutter. Frisk ingefær svitses i ghee i et minut, og kardemomme blandes i. Krydderier og salt røres i mungbønnerne, retten gives et opkog og citronsaft tilsættes. |
|
Opskriften er vist 33795 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mogens jensen - 2018-02-25 13:43:07 Hvad er ghee GST - 2014-11-27 17:39:10 Hvis man tilsætter 1 dl ris og koger dem sammen med mungbønnerne, så passer det med mængden af vand :-) Erik - 2012-03-01 19:53:23 Er det en suppe eller hvad? Eller er det ikke tørrede bønner der skal i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne