Marcipanhorn
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret. Tilsæt kærnemælk, og rør gæren ud i væsken. Tilsæt salt, sukker og æg. Ælt melet i lidt efter lidt, til den klistrer uden at hænge i bordet. Stilles til hævning, tildækket i ca 30 min.
Æltes godt ud, og deles i 4 stykker, som formes til kugler, der rulles ud til cirkler. Del cirklerne ud i 8 trekanter. Fordel fyldet, og rulles sammen fra den brede ende. Stilles på bagepapir, pensles med æg og bages på midterste rille ca. 15 minutter ved 200 grader alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 125317 gange,
og udskrevet 4066 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2024-01-07 20:58:46 Vil bestemt mene at de er fryseegnede Jeanette - 2023-12-04 09:24:37 Kan de fryses? Per - 2019-11-25 15:36:18 Drys gerne med sukker eller tesukker Anette Bentsen - 2016-03-26 12:25:08 Lækre horn nemme at lave. Karina C - 2015-04-14 16:35:30 Lækre horn. Mums! Jeg brugte flydende margarine og kom en håndfuld havregryn i dejen, inden jeg tilsatte mel. Susanne - 2015-01-03 07:34:36 jo man kan godt bruge mælk, men det gør dem lidt kedelige, men skyr er fint :-) sarah - 2013-07-04 18:16:02 SKAL det være kærnemæl..kan man ik bruge almindelig mælk? Anonymbager - 2013-01-08 15:23:17 Super dejlige :) Det er lige meget om det klumper, for temperaturen skal være optimal for at gæren har det bedst. Klumperne udlignes når du kommer mel i og slår det sammen. Der kom nemlig også klumper hos mig. Regitza - 2013-01-04 09:53:58 De kan anbefales,.. Smager så gode.. ;-) min datter er vilde med dem og nemme at lave..;-) Mig - 2012-01-21 22:58:27 Lidt smeltet chokolade er godt som pynt. Kan helt klart anbefales. mor - 2012-01-10 15:18:33 mums mums - kan varmt anbefales! Marianne Warimng - 2010-12-20 21:49:18 De er bare vildt lækre :-) Marianne Larsen - 2009-11-28 21:08:48 En lille tilføjelse til alle os som ikke er alt for skarpe i køkkenet... Kærnemælken skal hældes i lidt af gangen og først når margarinen er rimelig afkølet... ellers klumper hele skidtet ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne