Hawaii kotelet
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Hawaii Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 112189 gange,
og udskrevet 3229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Kaj - 2018-09-29 17:28:58 Brugte Beths opskrift, kom ananassaft og kokosmælk i fløden.... Mmmmh guf anonym - 2013-05-04 19:18:02 Min version af Hawai kotelet er denne : 4 nakke koteletter 4 skiver ananas 2 tomater Basmati ris Bearnaisesovs og Mangochutney Brun koteleterne på panden og sæt på et ovnfast fad, brun ananas et øjeblik og læg dem ovenpå kødet der er krydret med salt og peber, tomaterne skæres i halve og brunes ganske let på panden og lægges med snitfladen opad ovenpå ananasskiverne. Sæt det hele i ovnen i ca. 15 - 20 min. i 180 graders varme. Imens tager du ris og koger det som anvist på pakken og laver din bearnaisesovs til. Ved bordet kan du servere mangochutney og voila - en dejlig nem og hurtig ret, som kan bruges fint det travle hverdag. :-) anonym - 2011-04-23 18:48:00 Håber det virker med frisk ananas, blir spændende.. Beth - 2011-02-21 18:46:50 "Smager fandme godt!" sagde min mand. Brugte saften fra ananasen, piskefløde og kokosmælk i sovsen. Alt blev spist op :-) anonym - 2010-10-16 18:09:15 smager også rigtig godt hvis man erstatter koteletten med en krebinet/ karbonade og spiser grønne bønner eller broccoli til .Alberte - 2009-10-01 20:40:32 det smager vildt godt og er ikke svært at lave! Rikke. - 2007-12-17 17:39:26 Det skal vi have i aften, mums !:b Nina - 2007-09-12 14:19:24 Super lækker ret og utolig rem og hurtig og lave. Jeg kom det i ovnen ca. 10 min ved 200g - det blev rigtig lækkert Mette - 2007-06-27 15:26:57 Man kan også tilføje rød og grøn peber - og drysse saltede peanuts over i stedet for kokos MUNKEN79 - 2007-03-08 14:39:46 LÆKKER RET OG HURTIGT AT LAVE Malle - 2007-02-06 21:39:00 En rigtig lækker ret, kan også laves med kokosmælk, rigtig namnam Dina - 2005-01-01 01:01:01 lækker hurtig men lige til gæstemad selv lidt større kan lave denne ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne