Hawaii kotelet

Hawaii kotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Hawaii

HawaiiIndsendt :      Red :
Hawaii kotelet, billede 4 Hawaii kotelet, billede 1 Hawaii kotelet, billede 2 Hawaii kotelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 ds. Ananasringe konserves 340g. 1 dåse Ananasringe indeholder ca. 565 gram / 350 gram drænet vægt.

Der er 8-10 Ananasringe i en dåse.

1 Ananasring vejer ca. 40 gram
1 spsk. Karry, madras
1 tsk. Gurkemeje, stødt
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Ananasjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
evt. Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
evt. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
Opskrift:
Steg koteletterne i lidt smør ca 4 minutter på hver side. Når de er færdig tages de af panden.

Kom karry og gurkemeje på panden og steg ananasskiverne heri 2-3 min. Tag ananasskiverne af panden.

Kog panden af med piskefløde og ananasjuice fra dåsen, krydr sovsen med karry, salt og peber.


Serveres med kogte løse ris, evt. med et drys af banan og kokosmel.

Tips:

eller tag ananasen af panden og rør mel i fedtstoffet og kom derefter mælk og ananassaft fra dåsen i lidt efter lidt, krydr med karry, salt og peber





karakterer:
Opskriften er vist 112316 gange,
og udskrevet 3230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (60 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9953 (2369 kcal)
KJ pr. Pers. 2488 (592 kcal)
Vægt ialt 1275 gram
Vægt pr. Pers. 318 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 780 KJ (185 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 14.0 gram
Kulhydrat 5.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-29 17:28:58
Brugte Beths opskrift, kom ananassaft og kokosmælk i fløden.... Mmmmh guf

  -   2013-05-04 19:18:02
Min version af Hawai kotelet er denne : 4 nakke koteletter 4 skiver ananas 2 tomater Basmati ris Bearnaisesovs og Mangochutney Brun koteleterne på panden og sæt på et ovnfast fad, brun ananas et øjeblik og læg dem ovenpå kødet der er krydret med salt og peber, tomaterne skæres i halve og brunes ganske let på panden og lægges med snitfladen opad ovenpå ananasskiverne. Sæt det hele i ovnen i ca. 15 - 20 min. i 180 graders varme. Imens tager du ris og koger det som anvist på pakken og laver din bearnaisesovs til. Ved bordet kan du servere mangochutney og voila - en dejlig nem og hurtig ret, som kan bruges fint det travle hverdag. :-)

  -   2011-04-23 18:48:00
Håber det virker med frisk ananas, blir spændende..

  -   2011-02-21 18:46:50
"Smager fandme godt!" sagde min mand. Brugte saften fra ananasen, piskefløde og kokosmælk i sovsen. Alt blev spist op :-)

  -   2010-10-16 18:09:15
smager også rigtig godt hvis man erstatter koteletten med en krebinet/ karbonade og spiser grønne bønner eller broccoli til

  -   2009-10-01 20:40:32
det smager vildt godt og er ikke svært at lave!

  -   2007-12-17 17:39:26
Det skal vi have i aften, mums !:b

  -   2007-09-12 14:19:24
Super lækker ret og utolig rem og hurtig og lave. Jeg kom det i ovnen ca. 10 min ved 200g - det blev rigtig lækkert

  -   2007-06-27 15:26:57
Man kan også tilføje rød og grøn peber - og drysse saltede peanuts over i stedet for kokos

  -   2007-03-08 14:39:46
LÆKKER RET OG HURTIGT AT LAVE

  -   2007-02-06 21:39:00
En rigtig lækker ret, kan også laves med kokosmælk, rigtig namnam

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker hurtig men lige til gæstemad selv lidt større kan lave denne ret