Ossobuko in bianco
Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco Indsendt : Red : |
|
|
Vend kødstykkerne i mel, krydret med salt og peber.
Brunes på begge sider i en gryde eller på en pande. Tag kødstykkerne op, læg dem i et ovnfast fad og hæld fedtstoffet fra. Tilsæt hvidløg samt ansjoser, hæld vin ved og lad det koge et par minutter. Fordel grønsagerne med væde over kødet, dæk det med et tætsluttende låg og lad retten simre færdig i ovnen på 150 grader, ca. 2 1/2 time - eller til kødet er så mørt, at det falder fra benene. Bland alle ingredienserne til cremolataen og drys den over retten lige før serveringen. |
|
Opskriften er vist 37640 gange,
og udskrevet 850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne