Ossobuko in bianco

Ossobuko in bianco, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 skiverokseskank i ca. 4 cm. tykkelse
 
50 g.hvedemel
 havsalt
 friskkværnet peber
50-75 g.smør
1 spsk.olivenolie
2-3 hakkede rødløg
4 stilkegrofthakket fennikel
1 bdt.hakkede forårsløg
2 fedfinthakket hvidløg
6 afdryppede ansjosfileter
3.5 dl.tør hvidvin
 
 Cremolata:
2 citroner fintrevet skal heraf
 
1-2 fedfinthakket hvidløg
 
Opskrift:
Vend kødstykkerne i mel, krydret med salt og peber.

Brunes på begge sider i en gryde eller på en pande.

Tag kødstykkerne op, læg dem i et ovnfast fad og hæld fedtstoffet fra.

Tilsæt hvidløg samt ansjoser, hæld vin ved og lad det koge et par minutter.

Fordel grønsagerne med væde over kødet, dæk det med et tætsluttende låg og lad retten simre færdig i ovnen på 150 grader, ca. 2 1/2 time - eller til kødet er så mørt, at det falder fra benene.

Bland alle ingredienserne til cremolataen og drys den over retten lige før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 37640 gange,
og udskrevet 850 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu