Fransk chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 150367 gange,
og udskrevet 2081 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (97 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte - 2018-10-12 18:24:16 Graderne er for høje og bage tiden er for lidt :-( efter 25 min var min stadig ubagt og toppen var sort Fatima - 2018-02-15 22:11:23 Fulgte opskriften, og kagen endte med at blive superlækker! Lod dog kagen være i ovnen 25-30 min. Anbefaler denne her kage, og laver den helt klart igen! Signe - 2017-03-25 09:47:07 Hej Nogen der har prøvet at bage den dagen før i skal bruge den? Og hvad er erfaringen med det? :-) Lars Nielsen - 2016-02-23 10:53:46 Jeg vil forslå at man bruger lidt mere chokolade (ca 50g) og ca. 50g ren kakao også det sparker virkelig smagen op ad og gør den super lækker Mie - 2016-01-23 23:47:07 Perfekt.. Den eneste chokoladekage jeg gider at bage. Jeg bruger dog altid mørkere chokolade (70-80 %) og hælder lidt lys chokolade over for syns skyld. Server den med vanilleis i stedet for flødeskum. Sascha Rasmussen - 2015-01-05 11:04:08 Hej jeg er en pige på 13 år og ville lige høre om du måske ville hjælpe mig? Det er til et skoleprojekt. Jeg har set din kage, og ville lige høre om der var en historie om kagen du måske ville dele med mig, -Hvornår blev kagen lavet første gang? -Hvem har lavet den? anonym - 2014-07-23 14:14:38 Den ser virkelig god ud :) Jeanet - 2014-01-14 20:22:44 Syntes det var svært at undgå klumper, og opskriften måtte gerne være mere fyldelst gørende. Men det smager FANTASTISK! sofie - 2013-08-10 11:05:39 kan den fryses ned anonym - 2013-03-03 14:19:40 Den bedste chokolade kage jeg har smagt. Bagt i 25 minutter 180 grader varm ovn. Perfekt, alt smelter på tungen og mmmmmmmh. :-kr Bibi - 2012-08-31 16:07:39 Ehm, søde venner, fransk chokoladekage skal være lidt halvbagt indeni. Ellers hvis i ikke vil ha' den halvbagt, så lav en helt almindelig chokoladekage. :) Per - 2012-02-03 13:47:16 Kagen skal afkøles inden den serveres, gerne til næste dag i køleskabet. Den skal være kompagt som en brownies, og er god at servere til is. Den skal ikke være gennebagt, men må heller ikke være flydende. Varmen kan skrues ned til 180 grader C og så giv 5 min mere i ovnen anonym - 2010-09-07 12:23:02 den er rigtig god lille mor - 2009-03-12 00:07:17 den er rigtig god jeg er lære på en speciel skole og mine elever kunne endda finde ud af at lave den og vi fik hjemme lavet is til kagen og de to ting passer rigtig goddt sammen Inger Grethe - 2008-08-12 10:04:23 Kan den fryses? karina - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god, man skal bare lige finde ud af den joan - 2005-01-01 01:01:01 FRANSK chokoladekage skal virke halvbagt og helst falde lidt sammen ved afkøling . ellers er det en almindelig chokoladekage opskrift , du skal have fat i Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kan ikke finde ud af om den er god...jeg syndes det lyder som om den er god...har nemlig selv smagt noget lignenede! Martin - 2005-01-01 01:01:01 Jo den gør. Den har en perfeft smag af tilfredsstillelse cindie - 2005-01-01 01:01:01 den virker ikke denne opskrift, kagen er helt ubagt og hvis man lader den stå længere er den fuldstændig forbrændt!! meget dårlig og så er den jo dyr når det ikke lykkes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne