Bradepandekage med kokosmel
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt, tilsæt æggene et ad gangen og rør godt imellem hvert, tilsæt æggeblommerne, og rør godt. Kom kokosmelet og rosinerne i melet, der blandes med bagepulveret. Det røres i skiftevis med mælken.
Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst. Fyld dejen i en bradepande, der er belagt med bagepapir. Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 190 grader i ca. 20 min. Køl kagen af på en bagerist, og overtræk den med glasuren, drys med kokosmel. Kagen skæres ud i passende stykker. |
|
Opskriften er vist 32020 gange,
og udskrevet 885 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-06 15:15:19 Hvor er den go' det er nok den bedste kage jeg har smagt. Charlotte - 2008-01-17 15:57:54 Kan kagen fryses uden glasur? Bettina - 2005-01-01 01:01:01 God kage - har måtte kopiere opskriften til hele min afdeling |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne