Fladbrød på pande
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i vandet.
Ælt melet i og ælt dejen godt sammen, tilsæt evt. mere mel hvis den er for klistret.
Lad dejen hæve 60 minutter.
Dejen deles i 8 stykker som rulles ud til brød ”tykke pandekager” ca. 5 mm tykke. Brøddene steget enkeltvis på en varm pande uden fedtstoff til de bobler op, ca. 1 min på hver side. Tips: Brøddene bliver meget elastiske så den kan fint bruges til at rulle om shawarma |
|
Opskriften er vist 44801 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2020-05-15 10:29:41 Gode og nemme at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne