Grillede marinerede nakkekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingredienserne til marinaden røres sammen og koteletterne lægges heri et par timer.
Grillsteg dem i ca. 5 minutter på hver side ved middelvarme. Hvis man har frisk rosmarin i haven, vil et par kviste lagt på gløderne under koteletterne give en pikant, letrøget smag. Drys koteletterne med lidt groft salt, og lad dem hvile tildækket yderligere 5 minutter inden de serveres. |
|
Opskriften er vist 86269 gange,
og udskrevet 1263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer louise - 2005-01-01 01:01:01 marinaden er også rigtig god grønsager og ander former for kød :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne