Torskesympfoni
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : Red : |
|
|
Torskerogn pakkes i pergament, og bind for pakkerne. Kog skånsomt i 15 minutter.
Torskelever kræver så skånsom behandling, at den blot lægges ved torsken i de sidste 5 minutter. Tips: Tilbehør: Kartofler, ristet/ røget bacon, hakkede hårdkogte æg, hakket persille, hakkede syltede rødbeder, reven peberrod smeltet smør, fiskesennep til den opbagte sovs, og rørt, skarp sennep |
|
Opskriften er vist 11482 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne