Gelerand

Gelerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertgele

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 brombær
 rabarber
 
 Til ½ l saft:
4 barneskefulde flydende
 Hermesetas GOLD
7 Husblas, blade
 
Opskrift:
Kog lige dele brombær med lige dele rabarber i ca. 15 minutter. Si saften. Afmål 1/2 liter saft i en gryde og tilsæt sødestof (Fx. 4 barneskefulde flydende Hermesetas GOLD) 7 blade husblas udblødes i vand og tilsættes den varme; men ikke kogende saft. Rør rundt og hæld saftblandingen i en gelerand.

Næste dag, kan randen serveres. Anret fx. på en bund af makron med portvin stænk. Kom lidt creme fraiche eller fromage frais rørt med vanillesukker på toppen.

Tips:

Det er garanteret også godt med rigtigt sukker i randen og flødeskum på. Geleranden er med succes afprøvet i kombination med klassisk gul budding.





karakterer:
Opskriften er vist 31530 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-29 23:01:46
Prøv at blande nogle knuste makroner i flødeskummet

  -   2009-08-21 14:07:32
Laver randen af æblemost - 1 l most, 12 blade husbals - serveres med råcream og frisk frugt

  -   2008-03-10 13:44:31
Har lavet den med sukker og flødeskum. En lidt anderledes dessert, men smagte godt. Serverede også is til..