Ørredmousse
Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred Indsendt : Red : |
|
|
Pil ørrederne fri for skind og ben. Kog ægget hårdkogt.
Sæt husblasen i blød 8-10 minutter i rigeligt, koldt vand. Skyl og tør citronen. Riv skallen fint ved i en lille skål og pres saften over. Varm vinen op i en gryde og tag den fra varmen. Knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme vin. Kom ørredkødet i blenderen sammen med det kogte æg, creme fraiche og blend, til fisken er findelt. Rør klippet karse, citronsaft og skal, samt husbladsblandingen i det hakkede fiskekød. Smag til med salt og peber. Hæld ørredmoussen i en form eller skål og sæt den køligt i mindst 3 timer, til den er fast. Servering Vend ørredmoussen ud på et fad eller form aflange boller ved hjælp af en ske dyppet i varmt vand, og anret dem på tallerkener. Tips: Anret moussen på årstidens salater. Pynt med dildkviste og citronbåde, evt. Cherrytomater. Server med flute til. |
|
Opskriften er vist 36129 gange,
og udskrevet 938 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2009-09-14 09:09:07 vores favoritopskrift. Har serveret med asparges og rejer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne