Champignonfrikadeller

Champignonfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnede

Indsendt :      Red :
Champignonfrikadeller, billede 4 Champignonfrikadeller, billede 1 Champignonfrikadeller, billede 2 Champignonfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.champignon
 
100 g.løg
1 bdt.persille, frisk
0.5 tsk.merian, tørret
1 tsk.salt
 peber
45 g.havregryn
2 æg
 
 Stegning
1 dl.olie
 
Opskrift:
Champignonerne renses og hakkes fint. Svits champignonerne på en tør pande til de ikke længere afgiver væde.

Bland champignon, finthakket løg, hakket persille, salt, peber, havregryn og æg til en fars som stilles i køleskabet 30 minutter.

Form til frikadeller som steges på pande.





karakterer:
Opskriften er vist 38359 gange,
og udskrevet 776 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-28 19:14:20
Karry er et lækkert pift til disse gode "frikadeller", evt. i stedet for merian (:

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan også vælge at hælde væden fra champignonerne eller at svitse dem længere så væpden damper af.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis champignonerne danner meget væde på panden, er farsen alt for våd. Op til 2 dl harvegryn er nødvendig. Det er ikke en god ide at bruge mel i stedet for, så bliver smagen for fad og konsistensen for jævn. De er også bedre med flere krydderier i.