Champignonfrikadeller
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Fryseegnet : Er fryseegnede Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Champignonerne renses og hakkes fint.
Svits champignonerne på en tør pande til de ikke længere afgiver væde.
Bland champignon, finthakket løg, hakket persille, salt, peber, havregryn og æg til en fars som stilles i køleskabet 30 minutter. Form til frikadeller som steges på pande. |
|
Opskriften er vist 38433 gange,
og udskrevet 776 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-28 19:14:20 Karry er et lækkert pift til disse gode "frikadeller", evt. i stedet for merian (: Per - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også vælge at hælde væden fra champignonerne eller at svitse dem længere så væpden damper af. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvis champignonerne danner meget væde på panden, er farsen alt for våd. Op til 2 dl harvegryn er nødvendig. Det er ikke en god ide at bruge mel i stedet for, så bliver smagen for fad og konsistensen for jævn. De er også bedre med flere krydderier i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne