Panerede skrubbefileter
Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fileten vendes først i mel, så i sammenpisket æg og derefter i rasp.
Steges ved jævn varme i smør. Lad dem dryppe af på dobbelt køkkenrulle og tryk også overfladen med køkkenrulle, så noget af fedtstoffet opsuges. Kan serveres med kogte kartofler, brunet smør og eller remulade og en citron ved siden. |
|
Opskriften er vist 32091 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (143 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne