Stegte skrupper med creme fraiche-dressing

Stegte skrupper med creme fraiche-dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegte skrupper med creme fraiche-dressing, billede 4 Stegte skrupper med creme fraiche-dressing, billede 1 Stegte skrupper med creme fraiche-dressing, billede 2 Stegte skrupper med creme fraiche-dressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Skrubbefilet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dressing:
1.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Det kogte æg hakkes og purløget klippes fint.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. Stil den tildækket i køleskab.

Vend fileterne i en blanding af mel, salt og peber. Lad smørret brune let på en varm pande og steg fileterne heri ca. 3 min. på hver side.

Ved serveringen lægges fileterne på et lille fad sammen med citronbåde.

Serveres med tomatsalat og ris kogt med 1 tsk. gurkemeje.





karakterer:
Opskriften er vist 18474 gange,
og udskrevet 301 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4031 (959 kcal)
KJ pr. Pers. 2015 (479 kcal)
Vægt ialt 596 gram
Vægt pr. Pers. 298 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 676 KJ (161 kcal)
Protein 12.0 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu