Stegte skrubber med basilikum

Stegte skrubber med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Stegte skrubber med basilikum, billede 4 Stegte skrubber med basilikum, billede 1 Stegte skrubber med basilikum, billede 2 Stegte skrubber med basilikum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skrubber eller rødspætter
 hvedemel til panering
 salt
 peber
 
 smør til stegning
 finthakket frisk basilikum
 citron
 
Opskrift:
De rensede fisk trækker med et drys salt i 10 minutter.

De aftørres med køkkenpapir, inden fisken vendes i mel, der er krydret med salt og peber. Fisken steges på begge sider, til fiskekødet kan løses fra benet.

Læg fisken på et varmt fad og kom friskhakket basilikum på panden sammen med en god klat smør. Lad det bruse op, kom lidt over skrubberne og server resten til.

Hertil serveres desuden kogte kartofler og citronbåde og evt. gulerodssalat.





karakterer:
Opskriften er vist 39788 gange,
og udskrevet 783 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-20 19:23:43
det er en enkel ret,så lækker at man drømmer, brugte lidt mere citron i smørsovsen en der stod, men en skøn ting,

  -   2009-09-26 10:44:58
Den med solbærsyltettøjet må da være en joke?

  -   2008-02-22 16:48:46
Server aspargeskartofler, hollandaisesouse og solbærsyltetøj til