Rispilaff
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Hak løgene meget fint. Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde. Hæld løgene, og gurkemeje i gryden. Damp dem klare uden at brune. Hæld risene i gryden og rør rundt ½ min. Hæld bouillon i gryden og rør, til risene er i kog. Læg tætsluttende låg på gryden, og sæt kedel med vand på låget. Dæmp varmen. Kog risene 12 min. Tag risene af varmen. Lad dem stå 12 min. Fjern låget. Rør rundt med gaffel. Rør evt. fedtstof i risene. Smag evt. til med salt.
|
|
Opskriften er vist 21802 gange,
og udskrevet 500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-03-05 23:49:10 mere smag - med svitset forårsløg, evt. en halv porre, lidt chilli, 3-4 hvidløg, og andre krydderier man kan li. så smager det af mere. Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Det smager fantastisk godt og vil man have lidt mere smag, kan man sagtens bruge alm. zittauer løg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne