Hvidløgssovs
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt : |
|
|
Pil hvidløgsfeddene, skær dem igennem, og læg dem i en gryde med ca. 1/2 liter vand. Lad vandet koge op, og hæld det fra.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Kom mælk, champignoner, hvidløg og bouillonterning i en rustfri eller emaljeret gryde (af hensyn til farven), og lad det snurre ved svag varme i ca. 20 minutter under låg. Blend sovsen, og varm den igennem inden servering. Tilsæt evt. tynde skiver af 3-4 champignoner, når sovsen varmes igennem. Anvendelse: Hakkebøf, oksebøf, stegt kylling eller kalkun. |
|
Opskriften er vist 29209 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Madmor - 2005-01-01 01:01:01 God cremet/fed sovs hvis flæskesuppen ikke har fået tilstrækkelig med fedt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne